Dromen en talenten

Kennisdelen is voor mij essentieel. Sinds 2017 deel ik mijn ervaringen op het gebied van creativiteit, concept en sociaal ondernemerschap.

Samen aan de slag met het onderzoeken van hun eigen bedrijf. Sociaal maatschappelijk en circulaire bedrijven worden in deze periode ontwikkeld, allemaal SDG proof. In deze proeftuin konden ze veilig en in een vertrouwde omgeving aan de slag. Experimenteren, falen en kansen pakken hoort hierbij. Ik luister, bewonder en stimuleer ze in het kunnen maar vooral ook het doen! Om zo aan de slag te gaan met het verbeteren van de wereld.

Enthousiasme, humor en stimuleren van verbeeldingskracht.

Met gebruik van nieuwe media tools verzorg ik interactieve presentaties die beklijven. Ik schakel snel en denk vanuit mogelijkheden en kansen. Vooral samen sparren en open kijken vanuit verschillende perspectieven zorgt voor een gelijkwaardige manier van leren. Het leven is immers levenslang leren ontwikkelen met vallen en vooral opstaan.

Ik ben werkzaam als freelancer voor het basisonderwijs als media expert, geef regelmatig colleges op het MBO Friesland College met ondernemend vakmanschap, ben verbonden bij aan de Noordelingen en sinds 2018 actief gastdocent voor NHL Stenden minor Commerciele Economie en Content Marketing waar ik verantwoordelijk ben voor betekenisvolle storytelling.